Delft Integraal: Moderne Mesdag stopt de wereld zijn in computer

Delft Integraal cover

De oktober issue van de Delft Integraal, het wetenschappelijk magazine van de Technische Universiteit Delft, bevat een artikel over het panoramische werk van Aldo Hoeben. Het volledige artikel is te downloaded als PDF (590 Kb)

Op deze pagina vindt u directe links naar de in het artikel genoemde panoramische beelden en interactieve demonstraties, op volgorde waarin ze worden aangehaald in de Delft Integraal.

Voor het bekijken van de meeste van deze demonstraties heeft u een recente versie van de Macromedia Shockwave plugin nodig. Deze kunt u gratis downloaden bij Macromedia.

Als u na het lezen van het artikel en/of het bekijken van de beelden en demonstraties op deze pagina meer panorama's van de hand van Aldo Hoeben wilt zien, dan kunt u terecht op de volgende (engelstalige) pagina's:

Bijzetting Koningin Juliana

Burger's Bush

 

Behalve de beeldvullende interactieve versie, kunt u ook een cilindrisch perspectief bekijken. Er is meer informatie over dit panorama beschikbaar Behalve de beeldvullende interactieve versie, kunt u ook een hyperbolisch perspectief bekijken. Er is meer informatie over dit panorama beschikbaar

Sneeuw bij de Kralingse plas

Jack Russell in Delft

 

Bekijk de beeldvullende interactieve versie van dit panorama. Behalve de beeldvullende interactieve versie, kunt u ook een cilindrisch perspectief bekijken.

Grot in Jordanie

Space Needle

 

Bekijk de beeldvullende interactieve versie.

Gefotografeerd door Greg Downing

De interactieve versie van dit panorama opent in een popup window.

Uitlaatpijp op het trottoir

Een oneindig monoloog

De interactieve versie van dit panorama opent in een popup window. De interactieve versie van dit panorama opent in een popup window.