Verdraaid! Panoramische fotografie, Augustus 2004

Galerie In de Weg, aan de Voorstraat 108 te Dordrecht, exposeert in de maand augustus 2004 panoramische foto's van Aldo Hoeben.

Vanaf 1 t/m 27 augustus exposeert Aldo Hoeben een aantal panoramische fotos in Galerie In de Weg te Dordrecht.

Voor zijn panorama's maakt Aldo steeds een aantal fotos waarbij hij om het brandpunt van zijn camera draait. Deze fotos worden digitaal bewerkt en naadloos aan elkaar geplakt. Het resultaat is een beeld waarin alles om hem heen is vast gelegd, zowel 360 graden in het rond als recht boven en onder hem, maar de fotograaf zelf is uit de vastgelegde omgeving verdwenen.

De titel van de tentoonstelling slaat zowel op de techniek die Aldo gebruikt voor het maken van zijn fotos als op de reactie die hij probeert los te maken bij zijn publiek als dit door krijgt hoe het perspectief van zijn beelden in elkaar zit.

Na het succes van de tentoonstelling in april heeft Aldo een een selectie gemaakt van het eerder getoond materiaal, maar ook van nieuwe panoramische fotos.

Suspension-bridge

De tentoonstelling is te bezichtigen op de Voorstraat 108 in het centrum van Dordrecht, tijdens het kunstrondje Dordt op 1 augustus tussen 12 en 4 en op 8 augustus tussen 1 en 5. Op 8 augustus om zal Aldo vanaf 8 uur een een presentatie verzorgen over panoramische fotografie en zijn werk. De rest van de maand augustus is de tentoonstelling toegankelijk op afspraak: 010-4267327 / 06-27064268.

U kunt Galerie In de Weg vinden op deze kaart, nabij nr 21. De galerie bevindt zich op een kwartier loopafstand van het station van Dordrecht. Alternatief zou u gebruik kunnen maken van de Fast Ferry verbinding vanuit Rotterdam; de aanmeerplaats in Dordrecht is 5 minuten van de galerie verwijderd, en bij mooi weer is de boottocht de moeite waard.

English summary

In the month of august, Galerie in de Weg in Dordrecht is showing the exhibition 'Verdraaid, panoramic photography', a number of panoramic prints by Aldo Hoeben.

The exhibition is open for the public on august 1st from 12:00 to 16:00 and august 8th from 13:00 to 17:00. On august 8th at 20:00 Aldo will give a presentation about panoramic photography and his work.

Galerie in de Weg is located a 15 minute walk away from the Dordrecht railway station, and can be found on this map near nr 21.

©2004, Aldo Hoeben / fieldOfView